nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Boeken

Vita wordt geselecteerd voor de finale van het programma Dansfactor. Die vindt plaats op het cruiseschip Gigantica. Maar het schip krijgt een aanvaring net op het moment dat de show begint.

Lees meer

Tijdens een vakantie in Zuid-Amerika valt Jonathan in een diepe kloof. Als hij wakker wordt, is hij in een totaal andere wereld.

Lees meer

Kim is verliefd op Timo, de jongen die haar bijles wiskunde geeft. Eerst is alles koek en ei, maar daarna lijkt er toch wat met Timo aan de hand.

Lees meer

Naar een idee van Charles den Tex door Marian Hoefnagel. Een spannende roman waarmee de sector economie haar voordeel kan doen!

Lees meer

De smoes gaat over Kyra. Zij vliegt naar Suriname om meneer Promess te helpen bij het oplossen van een geheim. Dat is niet zo verstandig…

Lees meer

Rode laarzen gaat over Jacco. Hij voelt zich niet meer thuis in Amsterdam West, met de vele buitenlanders. Bij zijn familie op de Veluwe leert hij een meisje met rode laarzen kennen.

Lees meer

In de ruimtereis wint Michael wel een hele bijzondere prijs. Hij mag drie dagen doorbrengen in het internationale ruimtestation (ISS). Maar de space-shuttle voor de terugreis is te laat …

Lees meer

Leroy en Danny zijn goede vrienden. Tot er een nieuw meisje komt op school, Pearl. Allebei vinden ze haar erg leuk. ...

Lees meer

Yasmina en Laura ontdekken een geheimzinnige ruimte in de kelder onder hun flat. Stiekem gaan ze op onderzoek uit. De ruimte staat vol met reageerbuizen en computers. Ze vragen zich af wat hier wordt gemaakt ...

Lees meer

Yoni ziet een zeldzaam soort bliksem: een bolbliksem. Ze kiest dit als onderwerp voor haar project op school. Joris wil gelukkig met haar meedoen ...

Lees meer

De leugen gaat over een scheepsjongen. Hij heet Pelle en hij vaart naar Japan en China. Het verhaal speelt zich ca 400 jaar geleden af. Een wonderlijk avontuur verandert zijn leven.

Lees meer

Toms moeder en broer zijn verslaafd aan de drank. Gelukkig woont Tom niet meer thuis. Als hij op een dag eten langs brengt, gebeurt er iets ergs...

Lees meer

Jasmijn en Lonnie zijn hartsvriendinnen. Ze doen alles samen. Zo gaan ze vaak oppassen bij de nieuwe buren van Jasmijn. En worden ze allebei verliefd op Ranan.

Lees meer

Aisja heeft een leuk bijbaantje in de supermarkt. Maar als er uit haar kassa wordt gestolen, verandert de sfeer. Hoe moet Aisja bewijzen dat zij niets heeft gedaan? En als zij het niet was, wie van haar leuke collega’s dan wel? Toch niet de knappe Ruben?

Lees meer

Marian Hoefnagel maakt van plot Herman Koch een heuse thriller!

Lees meer

Joost heeft een moeilijke tijd. Zijn vader is ernstig ziek. En dan hoort hij ook nog dat hij geadopteerd is.

Lees meer

Susan heeft taaislijmziekte. Zij, en iedereen in haar omgeving, weet dat ze niet lang meer te leven heeft. Dan komt er in het huis naast haar een leuke jongen wonen. Maar meer dan vriendschap is niet mogelijk, denkt Susan…

Lees meer

Femmy geeft veel te veel geld uit. Als ze dan ook nog aan het geld van haar broer komt, gaat alles mis.

Lees meer

Op haar 17e verjaardag hoort Celien dat haar vader haar heeft beloofd aan een Turkse man. Ze wil niet, maar durft er met niemand over te praten. Ze schaamt zich voor haar vrienden. Hoe loopt dit af?

Lees meer

Kelly en Sanne zijn de beste vriendinnen en zitten samen op school. Maar dan leest Sanne een boek over hekserij en gaat ze rare dingen doen.

Lees meer